Googlen toisen sukupolven Pixel XL esiintyy Android Police -sivuston luotettavaksi väittämässä renderöinnissä.

Android Police -sivusto on julkaissut uskottavan oloisen renderöidyn kuvan tulevasta toisen sukupolven Google Pixel XL -älypuhelimesta, joka tunnetaan myös koodinimellä ”Taimen”. Sama sivusto julkaisi myös viime vuonna oikeaan osuneita renderöintejä ensimmäisen sukupolven Pixeleistä.

Kyseessä ei ole alkuperäinen renderöinti, vaan Android Policen äärimmäisen luotettaviksi kuvailemista lähteistä peräisin oleviin tietoihin perustuva tarkka hahmotelma. Sivusto kertoo olevansa erittäin varma, että kuvan laite edustaa tulevan Pixel XL:n yleisilmettä, mutta joissain pienissä yksityiskohdissa saatetaan nähdä vielä muutoksia lopulliseen tuotantomalliin.

Kuvassa esiintyvässä laitteessa on selviä muotoilullisia viitteitä viimevuoden Pixel-puhelimiin, mutta samalla etenkin etupuolella on nähtävissä selvästi modernimpaa ja uudistunutta otetta. Muotoihin on tullut hieman enemmän särmää ja etupuolta peittää nyt LG:n ja Samsungin huippumalleista tuttu lähes reunoille ulottuva kulmistaan pyöristetty kuusituumainen 2:1-kuvasuhteen näyttö. Puhelimen metallisen takakuoren yläosan lasikoriste on pienentynyt ja sormenjälkitunnistin on siirtynyt sen alapuolelle. Kameran linssi on aiempaa suurempi ja alaosan antenniraita on hävinnyt. Laitteen kyljissä saatetaan hyödyntää HTC U11:stä tuttua puristuksen tunnistusta.

Toisen sukupolven Pixel XL:n julkaisusta tai hinnoittelusta ei ole vielä tarkempia tietoja, mutta julkaisun odotetaan tapahtuvan mahdollisesti ensi lokakuussa. Android Policen tietojen ja arvioiden mukaan pienempi Pixel-malli tulee muistuttamaan enemmän viimevuotisia malleja ja se saatetaan lanseerata markkinoille ns. edullisempana vaihtoehtona XL-mallin edustaessa uusinta ja edistyneintä tekniikkaa.

Lähde: Android Police

This site uses XenWord.
;