Testasimme Sonyn 1400 euron hintaisen Xperia 1 VI -lippulaivaälypuhelimen, joka tarjoaa edelleen 3,5 mm:n kuulokeliitännän ja microSD-korttipaikan.

Sonyn Xperia-malliston älypuhelimet ovat jo pidemmän aikaa erottuneet markkinoiden massasta tarjoamalla useimmista kilpailijoista poiketen lippulaivaluokassakin 3,5 mm:n kuulokeliitännän ja microSD-korttipaikan. Lisäksi valmistajan vanhemmat lippulaivat ovat tarjonneet varsin korkean 21:9-kuvasuhteen näytön. Sonyn huippumallit eivät kuitenkaan ole io-techin testeissä yltäneet jättimenestykseen lapsustensa, kuten lyhyen päivitystukensa, vuoksi.

Tänä vuonna  Xperia 1 VI -lippulaiva tuo mukanaan muutoksia, joista kuluttajalle näkyvin on näytön kuvasuhteen levennys pykälän perinteisempään 19,5:9:ään, mutta sen lisäksi myös päivitystukea on parannettu 3 suureen Android-päivitykseen ja 4 vuoden tietoturvakorjauksiin. 1400 euron hintainen huippumalli saapui myös io-techin testipenkkiin ja uudessa testiartikkelissa tutustumme laitteeseen reilun parin viikon ympärivuorokautisten käyttökokemusten pohjalta.

Lue artikkeli: Testissä Sony Xperia 1 VI

This site uses XenWord.
;