Io-techin kehittämä uutiskeräin rbot.fi on nyt julkaistu kokeiltavaksi ja kehitystä jatketaan yhdessä käyttäjien kanssa.

Huhtikuussa esitelty rbot.fi-projektin 1.0-versio julkaistiin hiljaisesti kokeiltavaksi 31. toukokuuta ja se on ollut käytettävissä jo reilun viikon ajan. Palvelua pyritään kehittämään yhdessä käyttäjien kanssa ja käyttäjien ehdotukset ja toiveet huomioiden.

Uutiskeräin käy tällä hetkellä hakemassa uutisia yli 200 suomalaisesta lähteestä ja ominaisuuksista löytyy muun muassa tumma teema, responsiivinen ulkoasu, uutisten esikatselu, samanaiheisten uutisten niputtaminen +-merkin taakse, uutisten tykkääminen sekä suosituimpien ja tykätyimpien uutisten näkymät.

1.0-versioon työstetään parhaillaan uutisten parempaa kategoriointia, näkymiin mahdollisuutta ladata lisää uutisia ja hakua. Uusien ominaisuuksien kehittämisen rinnalla palvelun ulkoasua, personointia ja käyttöliittymää päivitetään jatkuvasti.

Robotin tulevaan 2.0-versioon on suunnitteilla muun muassa kattavat mahdollisuudet uutisten suodattaminen, klikkiotsikoihin reagoiminen, kokonaan uudenlaisia lähteitä, uutisten kommentointi sekä muutamia muita uusia ominaisuuksia, joilla rbot.fi pyrkii profiloitumaan omannäköisekseen uuden sukupolven uutiskeräimeksi.

Tutustu uutiskeräimeen: rbot.fi

Anna palautetta ja osallistu rbot.fi-uutiskeräimen kehityskeskusteluun TechBBS-foorumissa.

rbot.fi löytyy myös sosiaalisesta mediasta eli Facebookista ja Twitteristä.

This site uses XenWord.
;