Poimimme muutamia välipäiväalen mielenkiintoisimpia tarjoustuotteita, jos jotain jäi puuttumaan joululahjojen joukosta.

Marraskuun loppuun sijoittuva Black Friday -perjantai käynnistää vuodenvaihteen tarjousrumban ja ostohuumaa vauhdittaa joulukuun alussa suomalaisten tileille saapuvat veronpalautukset. Kun joululahjat on saatu ostettua pukin konttiin, vuorossa on välipäivien alennukset, jotka ovat usein jopa paremmat kuin joulun alla.

Keväällä julkaistun Samsung Galaxy S8 -lippulaivapuhelimen suositushinta Suomessa oli 829 euroa, mutta nyt hinta on tippunut alle 500 euroon eli käytännössä Oneplus 5T:n ja Nokia 8:n tasolle.

Galaxy S8 tarjoaa valtaosan etupuolesta peittävän 5,8-tuumaisen Infinity Display –näytön 1440×2960-resoluutiolla, suorituskykyisen Exynos 8895 –järjestelmäpiirin, hyvälaatuisen kameran ja joukon muita tärkeitä ominaisuuksia, kuten IP68-suojauksen, langattoman latauksen ja laadukkaat AKG:n kuulokkeet.

Maininnan arvoinen tarjous on myös keväällä julkaistu suorituskykyinen Oneplus 5, joka irtoaa nyt 399 eurolla.

 

OLED-televisiot tekevät tuloaan ja hiljattain Kuluttaja-lehden kattavassa testissä parhaaksi valitun LG:n 55-tuumaisen OLED55B7V:n hinta on laskenut joulun jälkeen alle 1500 euroon. Maaliskuussa televisio saapui myyntiin 3999 euron hintalapulla varustettuna, joten hinnanpudotus on tämän vuoden aikana ollut melkoinen.

 

PC-komponenttien saralla katteet ovat hyvin pienet, joten yleensä tarjoukset ovat myös varsin maltillisia. Poikkeuksen tekee 199 euroon laskenut Asuksen kolmen gigatavun näyttömuistilla varustettu Dual GeForce GTX 1060 -näytönohjain. Hintahistoriaa tarkastelemalla voidaan kuitenkin todeta, että näytönohjaimien hinnat nousivat viime kesänä selvästi johtuen muun muassa kiinnostuksesta virtuaalivaluuttojen louhintaan ja dollarin kurssimuutoksista.

Prosessoripuolella Intelin tuore Coffee Lake -koodinimellinen 6-ytiminen Core i7-8700K -lippulaivamalli irtoaa 367 euroon.

 

io-techin kanssa yhteistyössä toimiva Hinta.fi-hintavertailu listaa uudella Tarjoukset-sivulla joulun ja välipäivien parhaat tekniikkatuotteiden tarjoukset palvelussa mukana olevista verkkokaupoista. Sivulta löytyy kaikki tuotteet, joiden hinta on laskenut viimeisen viikon aikana yli 5 %.

This site uses XenWord.
;