Tutustumme Asuksen uusiin pelitarvikkeisiin eli hiireen, näppäimistöön ja pelikuulokkeisiin.

Kaupallinen yhteistyö Asuksen kanssa

Videolla katsastetaan Asuksen ROG Gladius III Wireless -hiiri, ROG Claymore II -näppäimistö ja ROG Delta S-pelikuulokkeet.

109 euron hintainen langaton ROG Gladius III painaa 89 grammaa. Se on varustettu Asuksen 26000 DPI:hin virittämällä sensorilla ja vakiona ROG-mikrokytkimillä, mutta mukana toimitetaan vaihtoehtoiset ja vaihdettavat Omronin kytkimet. Oikeakätisille suunnattu hiiri on kytkettävissä tietokoneeseen 2,4 GHz:n taajuudella, Bluetoothilla tai mukana toimitettavalla kaapelilla.

Modulaarisessa 279 euron hintaisessa ROG Claymore II -näppäimistössä on käytössä Asuksen omat lineaariset ROG MX -kytkimet ja näppäinhatut on mustaksi maalattua ABS-muovia. Numeronäppäimistön saa irroitettua ja näppäimistö muuntautuu TKL- eli Tenkeyless-kokoiseksi tai vaihtoehtoisesti numeronäppäimistön saa liitettyä näppäimistön vasemmalle puolelle.

Langallisissa 209 euron hintaisissa ROG Delta S -pelikuulokkeissa on käytössä Asuksen 50 mm:n Essence-elementit ja ne on varustettu ESS 9281 QUAD DAC:illa. Mikrofoni on irroitettava ja kolmiomaiset korvakupit on RGB-valaistu ja käännettävät.

Jos pidit videosta, niin tilaa io-techin YouTube-kanava ilmaiseksi, kiitos!

Katso video YouTubessa

This site uses XenWord.
;