Katsastetaan videolla Elgaton työkalut striimaajille: Cam Link 4K ja Stream Deck Mini.

Saimme Elgatolta testiin pari ensisijaisesti striimaajille suunnattua työkalua eli Cam Link 4K ja Stream Deck Mini, jotka ovat käteviä apuväleineitä myös muussa käytössä. Cam Linkin avulla saa kytkettyä järjestelmäkameran tietokoneeseen USB-liittimen kautta ja Stream Deck Minillä on mahdollista fyysisillä näppäimillä suorittaa toimintoja, avata ohjelmia ja ajaa makroja.

Noin 130 euron hintainen Cam Link 4K on uusi malli, joka tukee videota 3840×2160-resoluutioon (30 FPS) asti, kun ensimmäinen versio tuki videota Full HD -resoluutiolla (60 FPS). USB-liittimeen asennettavan mokkulan toisessa päässä on täysikokoinen HDMI-liitin, johon voi kytkeä HDMI-ulostulolla varustetun järjestelmäkameran. Tuettujen kameroiden lista löytyy Elgaton kotisivuilta ja käytäntöä ajetellen kameran olisi hyvä tukea puhdasta HDMI-ulostuloa eli näkymästä saa piilotettua kameran asetukset ja valikot.

Noin 100 euron hintainen Stream Deck Mini on varustettu kuudella näppäimellä, jotka ovat samalla pieniä näyttöjä. Näppäinten toiminnallisuuden ja näkymän pystyy kustomoimaan hallintaohjelman kautta.

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä, tilaa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;