Kulttimainetta edelleen yli 7 vuotta korvaavan mallin julkaisun jälkeen nauttivaa MX518 -pelihiirtä on uudistettu muun muassa Hero 16K -sensorilla.

Logitechin vuonna 2005 julkaistu MX518-pelihiiri on kerännyt taakseen vankan kannattajajoukon, joista moni käyttää hiirtä edelleen, vaikka G400 korvasi sen markkinoilta jo yli 7 vuotta sitten. Nyt fanijoukon toiveisiin on vastattu Logitech G MX518:n muodossa.

Logitech G MX518 noudattaa ulkonäkönsä osalta liki täydellisesti alkuperäistä MX518-hiirtä. Sisällä on tapahtunut kuitenkin merkittävä muutos, kun vanha optinen sensori on korvattu yhtiön omalla Hero 16K -sensorilla. Toinen uudistuksen kohteeksi päässyt osa-alue on hiiren pinnoite, jonka Logitech lupaa tuntuvan käteen entistä paremmalta. Edeltäjänsä tavoin hiiri on varustettu yhteensä kahdeksalla ohjelmoitavalla painikkeella, joihin ohjelmoidut toiminnot tallentuvat hiiren omaan muistiin.

Uuden MX518:n Hero 16K -sensori kykenee 100 – 16 000 DPI:n tarkkuuteen ja sen luvataan kykenevän seuraamaan liikettä yli 400 tuumaa per sekunnissa, kun kiihtyvyydelle luvataan yli 40 G:n lukemia. Sensorin luvataan olevan täysin vapaa kaikenlaisista liikkeiden filtteröinneistä, kiihdytyksistä ja muista vastaavista ominaisuuksista. Hiiren sisältää löytyy lisäksi 32-bittinen ARM-prosessori, joka toimittaa USB-väylän yli tietoa 1000 Hz:n nopeudella.

MX518:n strategiset mitat ovat 131 x 73 x 43 mm ja 101 grammaa ilman kaapelin painoa. Kaapelin mitaksi luvataan noin 2,1 metriä. Hiiri toimii ilman erillisiä ohjelmistoja, mutta painikkeiden ja hiiren muiden ominaisuuksien konfigurointiin tarvitaan Logitech Gaming Software tai Logitech G Hub. Hiiressä ei ole RGB-valaistusta.

Kahden vuoden takuulla varustettu hiiri on tullut myyntiin tänään ja sen suositushinta Suomessa on 59,95 euroa.

Logitech G MX518 -tuotesivut

This site uses XenWord.
;