Puramme videolla aikaisemmin rakentamamme custom loop -vesijäähdytyksen prosessorille ja näytönohjaimelle.

Olemme valmistelemassa io-techin testilabrassa uutta videota tietokoneen vesijäähdytyksestä kovilla putkilla, joten sitä varten aiemmin letkuilla rakennettu vesijäähdytys Lian Lin O11 Dynamic -koteloon piti purkaa. Kuvasimme purkuprosessin, mutta se on tavallaan turhaa sisältöä tulevan kovaputkiprojektin videolle, joten päätimme tehdä siitä erillisen videon.

Videolla käy ilmi, että kiireessä käytetty ja jo aiemmin avattu akkuvesi oli todennäköisesti sisältänyt epäpuhtauksia ja letkut olivat muutamassa kuukaudessa kellertyneet ja samentuneet. Hyvänä muistutuksena vesijäähdytyksessä kannattaa ehdottomasti käyttää korkkaamatonta akkuvettä ja tulevaan projektiin tilasimmekin akkuveden joukkoon sekoitettavaksi EKWB:n uutta EK-CryoFuel Clear -tiivistettä, joka sisältää biologisen kasvunestoa ja korroosiosuojauksen.

Vaikka rakennettuun nestekiertoon on lisätty oikeaoppisesti ilmausruuvi ylös ja tyhjennysportti alas, joutui kahden jäähdyttimen custom loopissa nestettä pakottamaan ulos kierrosta letkuja vääntelemällä ja puhaltamalla. Lisäksi videolla nähdään hyvä muistutus siitä, että asiat kannattaa tehdä huolellisesti ja hätäilemättä, etteivät kalliit komponentit vahingossakaan rikkoudu.

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä, tilaa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;