io-techin pikaisessa kokeilussa Razerin pelipuhelin pelaajille suunnatuilla omiaisuuksilla.

Razer julkaisi pelipuhelimensa jo viime vuoden puolella, mutta sen saatavuus Suomesta on hyvin rajallinen. Käytänössä helpoiten sen pystyy ostamaan suoraan Razerin omasta verkkokaupasta 750 euron hintaan.

Pelitarvikkeista ja peliläppäreistä ensisijaisesti tunnettu Razer on tuonunt puhelimeensa muutamia erikoisominaisuuksia, kuten 120 hertsin virkistystaajuutta tukevan 1440p-resoluution näytön, 8 gigatavua keskusmuistia, eteenpäin suunnatut stereo-kaiuttimet ja 4000 mAh akun.

Kokeilimme Razerin puhelinta pikaisesti PUBG Mobilen parissa ja kartoitimme, minkälainen on pelaajille suunnattu älypuhelin ja mitä rajoituksia nykyisissä mobiilipeleissä on huippusuorituskykyisiä pelipuhelimia ajatellen. Asus esitteli oman ROG-puhelimensa aiemmin tällä viikolla, joten pelipuhelimia tullaan varmuudella näkemään lähitulevaisuudessa enemmänkin.

Jos pidit 4k-laatuisesta videosta, käy tykkäämässä videota, tilaa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;