Jatko-osa Linus Tech Tipsin ruuvimeisselin testiin. Sampsan ja Juhan testissä katsojapalautteen pohjalta neljä Suomessa myytävää räikkämeisseiliä.

Testasimme tammikuun lopulla kanadalaisen Youtube-kanava Linus Tech Tipsin veroineen ja toimituskuluineen noin 100 euron hintaisen räikkämeisselin ja mukana oli muutama 10-40 euron hintainen verrokki Suomen markkinoilta. Testivideo keräsi yli 35000 katselua ja reilusti palautetta, jonka pohjalta toteutimme jatko-osan.

Tällä kertaa katsojapalautteen myötä testiin ostettiin neljä Suomessa myytävää räikkämeisseliä, joihin tutustumme videolla. Tarkoituksena on selvittää löytyykö markkinoilta yhtä hyvä tai parempi ja halvempi räikkämeisseli tietotekniikkakäyttöön kuin Linus Tech Tipsin ruuvimeisseli.

Videolla tutustutaan meisselien ominaisuuksiin, tuntumaan, laatuvaikutelmaan ja mukana on myös käytännön testit. Mukana räikkämeisseleistä ovat 38,50 euron hintainen Würth, noin 20 euron hintainen Xiaomi, Puuilosta 16 euron Magnum ja Clas Ohlsonilta 13 euron CoCraft.

Jos pidit videosta, niin tilaa io-techin YouTube-kanava ilmaiseksi, kiitos!

Katso video YouTubessa

This site uses XenWord.
;