HMD Global tarjoaa arvottavaksi upouuden Nokia X20 -älypuhelimen.

Kaupallinen yhteistyö HMD Globalin kanssa

Arvontaan osallistutaan gleam.io-sivuston kautta syöttämällä nimi ja sähköpostiosoite ja vierailemalla Nokia-puhelimien kotisivulla (pelkkä vierailu riittää). Arvontaan osallistuminen on ilmaista, eikä edellytä ostamaan mitään. Osallistumistietoja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin arvontaan.

Samalla videolla avaamme myös tänään myyntiin tulleen Nokia X20 -älypuhelimen ja käymme läpi sen keskeisimmät ominaisuudet. 399 euron hintaisessa puhelimessa on mm. 6,67-tuumainen Full HD+ -näyttö, Snapdragon 480 -järjestelmäpiiri, 8 Gt RAM-muistia, 128 Gt tallennustilaa ja 4470 mAh akku 18 watin pikalatauksella. Kustomoimattomalle Android 11 -käyttöjärjestelmälle tarjotaan 3 vuotta versiopäivityksiä ja 3 vuotta tietoturvakorjauksia.

Arvonnan osallistumisaika alkaa 3.5.2021 ja päättyy 13.6.2021 klo 23:59. Osallistujan tulee asua Suomessa ja palkinto toimitetaan vain Suomeen. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti, jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, arvotaan toinen voittaja. Kun voittaja on tavoitettu, siitä ilmoitetaan io-techin Youtube-kanavan yhteisösivulla.

Jos pidit videosta niin tilaa io-techin YouTube-kanava ilmaiseksi, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;