Testaamme videolla Cdon.comissa myytävän Havitin mekaanisen pelinäppäimistön nopeutta, kirjoittamista ja pelaamista.

io-techin YouTube-kanavalla näppäimistövideot ovat saavuttaneet suuren suosion ja nyt testasimme edullisten kumikupunäppäimistöjen jatkeeksi Cdonista ostetun 32 euron hintaisen ja kenties Suomen halvimman mekaanisen pelinäppäimistön. Kyseistä kiinalaisen Havitin valmistamaa HV-KB399L- näppäimistöä on pyydetty videoiden kommenteissa runsaasti testiin, joten kuuntelimme katselijoiden toiveita ja toteutimme testin.

Videolla esitellään tenkeyless-näppäimistön rakenne, kytkimet, valaistus ja ominaisuudet sekä suoritimme käytännön nopeus-, kirjoitus- ja pelitestit. Näppäimistö on varustettu Contentin valmistamilla sinisillä kytkimillä, joissa on varsin korkeaprofiiliset näppäinhatut. Jokaisella näppäinrivillä on oma kiinteä värivalaistus, eikä koko näppäimistöä saa valaistua esimerkiksi tietyllä yhdellä värillä. Taustavalaistuksen animaatiota ja kirkkautta on mahdollista säätää ja kytkeä se pois päältä.

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä videota, tilaa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;