Videolla tutustutaan SteelSeriesin beetatestissä olevaan Sonar-ohjelmistoon, joka toimii myös muiden valmistajien kuulokkeilla ja käydään läpi sen ominaisuudet sekä heikkoudet.

io-techin tuoreimman noin 300 euron langattomien pelikuulokkeiden testin yhteydessä emme ehtineet videoversiossa vielä tutustumaan SteelSeriesin uuteen beetavaiheessa olevaan Sonar-ohjelmistoon, jota kuitenkin käsiteltiin lyhyesti kirjoitetussa artikkelissa. Nyt tuoreimmalla YouTube-videollamme tutustumme Sonarin hyviin ja huonoihin puoliin ja käymme läpi, mitä sovellus pelaajille tarjoaa.

Sonar toimii SteelSeriesin omien kuulokkeiden lisäksi myös muilla tietokoneeseen liitettävillä äänilähteillä tarjoten tilaäänimallinnuksen, taajuuskorjaimen ja erilliset virtuaaliset keskustelu- ja peliäänikortit. Sen lisäksi kyseessä on ilmainen ohjelmisto, joten päädyimme testaamaan tarjoaako sovellus pelaajille todella niin hyvän paketin kuin päälle päin vaikuttaa. Videolla käymme läpi ohjelmiston ominaisuudet ja sen hyvät- ja huonot puolet verrattuna esimerkiksi niin ikään ilmaiseen VoiceMeeter-ohjelmistoon.

SteelSeries Sonar -tuotesivut

Jos pidit videosta niin tilaa io-techin YouTube-kanava ilmaiseksi, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;