Razr 3:n huhutaan luopuvan edeltäjämalleista löytyneistä keskihintaluokan järjestelmäpiireistä ja siirtyvän Qualcommin lippulaivapiiriin.

Luottovuotaja Evan Blass on vuotanut 91 Mobiles -sivustolle ensimmäiset kuvat Motorolan tulevasta taittuvanäyttöisestä Razr 3 -älypuhelimesta. Kuvat paljastavat selvästi edeltäjästään poikkeavan, joka muistuttaa myös vastaavalla simpukkamaisella rakenteella varustettua Galaxy Z Flip3 -mallia Samsungilta.

Kulmikkaampien linjojen lisäksi edellisistä Razr-malleista löytyneestä pohjan erillisestä lipasta on luovuttu ja yksittäisestä ulkokamerasta on siirrytty kahden kameran ratkaisuun. Vuotojen mukaan ulkopinnalla näkyvät kamerat ovat 50 megapikselin pääkamera yhdessä 13 megapikselin ultralaajakulmakameran tai mahdollisesti makrokameran kanssa. Puhelimen sisäpuolelta puolestaan paljastuu taittuva Full HD+ -resoluution näyttö sekä ylälaidan reikään sijoitettu 13 megapikselin etukamera.

Ennakkotietojen mukaan Motorola olisi suunnitellut laitteesta kaksi eri versiota: Toinen on varustettu Qualcommin Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiirillä ja toinen puolestaan vielä julkaisemattomalla Plus-versiolla kyseisestä piiristä, eli edeltäjämallien keskihintaluokan piireistä oltaisiin siirtymässä tehokkaampiin malleihin. Huhujen mukaan Plus-piirin julkaisu olisi kuitenkin viivästynyt, eikä Motorolan piirivalinnasta ole vielä varmuutta. Muistimäärien osalta puhelimen odotetaan tarjoavan joko 8 tai 12 Gt RAM-muistia ja 256 tai 512 Gt tallennustilaa.

Motorolan kolmannen sukupolven Razr-mallin julkaisun odotetaan tapahtuvan Kiinassa heinä- tai elokuussa.

Lähde: 91 Mobiles

This site uses XenWord.
;