Rocket Laken kohdalla ennakkoon prosessoreita toimitti saksalainen Mindfactory, mutta tällä kertaa kyse on ilmeisesti yhdysvaltalaiskaupasta.

Intelin viime kevään Rocket Lake -julkaisussa nähtiin mielenkiintoinen episodi, kun saksalainen Mindfactory alkoi toimittamaan vielä julkaisemattomia prosessoreita viikkoja ennen julkaisua. Nyt samainen skenaario on toistumassa astetta lievempänä Alder Laken kohdalla.

VideoCardz on bongannut Redditistä ketjun, jossa käyttäjä Seby9123 kertoo onnistuneensa ostamaan ja saamaan käsiinsä kaksi jälleenmyyntiversiota Core i9-12900K -prosessorista jo nyt. Prosessorit tulivat normaaleissa myyntipakkauksissa, joihin sisältyy piikiekkoa imitoiva koristekiekko.

Kiekolla on sinänsä myös oikea funktio, sillä sen kyljestä löytyy lukitusmekanismi ja kiekon sisältä puolestaan itse prosessori. Valitettavasti kullanhohtoisen kiekon materiaali ei selvinnyt varmuudella. Seby9123 kuvailee sitä metallimaiseksi, mutta hän pitää myös korkealaatuista muovia realistisena vaihtoehtona.

Seby9123 ei suostu paljastamaan, mikä kauppa on rikkonut myyntikieltoja ja aloittanut prosessoreiden toimittamisen ennakkoon, mutta kyseessä on yhdysvaltalaiskauppa ja hän kertoo maksaneensa prosessoreista noin 610 dollaria kappaleelta. Mikäli hinta pitää kutinsa myös julkaisussa, se tietäisi noin 650 euron tai yli hintoja Suomeen.

Lähde: Reddit, VideoCardz

This site uses XenWord.
;