Alphacoolin uudet Eisstation-nestesäiliöt tulevat saataville kolmessa eri koossa eri pumppuja tukevina versioina.

Nestejäähdytykseen erikoistunut Alphacool on tuonut markkinoille uusia nestesäiliöitä. Eisstation-sarjan uudet nestesäiliöt on suunniteltu etenkin pienikokoisempien kokoonpanojen ystäville.

Alphacoolin julkaisemat uudet Eisstation-nestesäiliöt ovat DC-Ultra, DDC ja VPP. Nestesäiliöt ovat mallista riippuen yhteensopivia D5- DCC- tai DC-LT-pumpun kanssa ja ne tulevat saataville sekä esiasennettujen pumppujen kera että pelkkinä nestesäiliöinä. Kolmikon leveys ja syvyys on 102 x 82 millimetriä ja korkeus mallista riippuen 85 mm (DC-Ultra), 89 mm (DDC) tai 105 mm (VPP).

Eisstation-sarjan nestesäiliöit on varustettu G1/4-koon sisään- ja ulostuloliittimillä, jonka lisäksi sen kuoresta löytyy yksi G1/4- ja yksi G3/8-liitin. Suurikokoisen G3/8-liittimen käytön kerrotaan helpottavan mm. järjestelmän täyttöä sekä mahdollistavan kahden 5 mm:n LEDin asentamisen siihen. Nestesäiliön pohjasta löytyy kaksi lisäpaikkaa 5 mm:n LED-valoille, jotka mahdollistavat tyylikkään valaistuksen itse nesteelle. Myös yhtiön logo on LED-valaistu ja vaikka se on toteutettu RGB-LEDein, vaatii sen värin vaihtaminen ilmeisesti erillisen modausmoduulin hankkimista.

Eisstation-nestesäiliöt on varustettu 2,5-tuumaisten kiintolevypaikkojen mukaisilla kiinnityksillä, mutta sen voi asentaa myös esimerkiksi 5,25-tuumaiseen asemakehikkoon. Säiliöiden mukana tulee myös tukevan asennuksen esimerkiksi kopan pohjaan takaavaa Velcro-tarranauhaa. Pumppujen läpikuultava kuori on valmistettu pleksiä vahvemmasta nylon-seoksesta.

Alphacool Eisstation-nestesäiliöt ovat välittömästi tilattavissa yhtiön omasta verkkokaupasta. Ilman pumppua Eisttation DC-Ultra on hinnoiteltu 34,95 euroon, DDC 39,95 euroon ja VPP 42,95 euroon. DC-Ultra kustantaa DC-LT-pumpun kera 39,95 euroa ja VPP VPP755-pumpun kera 89,95 euroa.

Lähde: Alphacool

This site uses XenWord.
;