Uuden Ryzen Threadripper Pro 3000WX -sarjan prosessoreiden on spekuloitu sopivan vuosi sitten paljastuneisiin mutta vielä julkaisemattomiin TRX/WRX80-emolevyihin.

AMD:n julkaistua Ryzen Threadripper 3000 -sarjan prosessorit, saatiin markkinoille samalla TRX40-emolevyt. Yhtiön tiedetään kuitenkin rekisteröineen USB Implementers Forumille myös TRX80- ja WRX80-piirisarjat, joista kumpaakaan ei ole nähty markkinoilla.

Kiinalaisen Chiphellin foorumit ovat ainakin joidenkin ketjujen osalta nykyään kirjautumisen takana, mutta Twitter-käyttäjä HXL twiittasi sieltä talteen nappaamansa kuvan mielenkiintoisesta uutuudesta. Valokuvassa on nähtävissä AMD:n julkaisematon Ryzen Threadripper Pro 3995WX -prosessori.

Tällä hetkellä kaikki tarkemmat tiedot prosessorista on vielä spekulaatiota, mutta sen on ehdotettu muun muassa käyttävän Epyc-prosessoreista tuttua 8-kanavaista muistiohjainta. Tämä voisi myös selittää eron TRX40- ja TRX/WRX80-piirisarjojen välillä. Threadripper Pro olisi täysin uusi prosessorisarja, mutta AMD:n brändäyksen huomioiden looginen nimi Threadripper WX -sarjan prosessoreille.

Lähde: HXL @ Twitter

This site uses XenWord.
;