Näyttävää HDR-pelikokemusta lupaillaan VESA DisplayHDR1000 -sertifikaatin ja 336:lla himmennysalueen voimin.

PC-oheislaitevalmistaja AOC on tuonut myyntiin AGON-alatuotemerkkinsä alle AOC Gaming Q27G3XMN/BK -pelinäytön. MiniLED-taustavalaistusteknologiaa hyödyntävä näyttö edustaa luokkansa edullisinta päätä ja sitä mainostetaan erityisesti kattavilla HDR-ominaisuuksilla.

Näytön 27-tuumainen VA -paneeli on tarkkuudeltaan 2560 x 1440 pikseliä, maksimivirkistystaajuudeltaan 180 hertsiä ja sen gray-to-gray-vasteajaksi ilmoitetaan yksi millisekunti, tosin vain nopeimmalla overdrive-asetuksella. Näyttö tukee myös Adaptive Synciä eli mukautuvaa virkistystaajuutta.

Q27G3XMN/BK on VESA DisplayHDR1000 -sertifioitu ja siinä on 336 himmennysaluetta, eli se kykenee pimentämään yksittäisiä alueita paneelistaan, mikä korostaa sekä tummia että kirkkaita yksityiskohtia HDR-sisällössä. Näyttö toistaa 95 % DCI-P3-väriavaruudesta ja käyttää 8-bit + FRC -tekniikkaa (Frame rate control) saavuttaakseen 10-bittisen värisyvyyden.

Ergonomiasäätöinä näytössä on korkeuden ja kallistuskulman säädöt sekä kääntö ja pivot. Flicker-Free- ja Low Blue -ominaisuudet säästävät käyttäjän silmiä.

Q27G3XMN/BK:n suositushinta on 399 euroa ja se on Hinta.fi-sivuston mukaan listattuna suomalaisissa verkkokaupoissa 369–429 euron hintaan.

Lähde: AOC:n sähköpostitiedote, tuotesivut

This site uses XenWord.
;