Arvomme io-techin Youtube-kanavan 48 000 tilaajan rajapyykin rikkoutumisen kunniaksi AOC:n 27-tuumaisen 240 hertsin TN-paneelilla varustetun 1440p-resoluution pelinäytön.

Kaupallinen yhteistyö AOC:n kanssa

Arvontaan osallistuminen on ilmaista, eikä edellytä ostamaan mitään. Osallistumistietoja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin arvontaan. Ohjeet arvontaan osallistumiseksi löytyy alla olevalta videolta.

Palkintona arvonnassa on AOC:n 27-tuumainen ja 1440p-resoluution Agon AG273QZ-pelinäyttö, jossa on käytössä 240 hertsin TN-paneeli.

Arvontaan osallistutaan gleam.io-sivuston kautta syöttämällä nimi ja sähköpostiosoite ja vierailemalla AOC Gamingin Instagram-sivuilla (pelkkä vierailu riittää, ei ole pakko seurata).

Arvonnan osallistumisaika päättyy 27.9.2020 klo 23:59. Osallistujan tulee asua Suomessa ja palkinto toimitetaan vain Suomeen. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti, jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, arvotaan toinen voittaja. Kun voittaja on tavoitettu, siitä ilmoitetaan io-techin Youtube-kanavan yhteisösivulla.

Lue io-techin testiartikkeli AOC Agon AG273QZ -pelinäytöstä.

This site uses XenWord.
;