io-techin ja Deltacon lokakuun arvonnassa palkintona on 5 kappaletta mekaanisia ja 60 % kokoisia GAM-075-pelinäppäimistöjä.

Kaupallinen yhteistyö: Arvomme osallistuneiden io-techin käyttäjien kesken viisi kappaletta Deltacon pienikokoisia mekaanisia GAM-075-pelinäppäimistöjä.

GAM-075 on edullinen 60 % kokoinen pelinäppäimistö, jossa on käytössä Contentin lineaariset kytkimet, näppäinhatut näppäinhatut ovat ABS-muovia. RGB-valaistukselle löytyy 19 erilaista tilaa ja erikseen asennettavalla ohjelmistolla voi luoda eri profiileita ja makroja.

Osallistu arvontaan vastaamalla kommentteihin uutisen kommenttilomakkeella tai TechBBS-foorumin kautta, minkälaisilla ominaisuuksilla varustettua edullista pelitarviketta toivoisit Deltacolta tulevaisuudessa?

Osallistumisaika päättyy 1. marraskuuta klo 23:59. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti profiilista löytyvään sähköpostiosoitteeseen ja yksityisviestillä. Jos arvonnan voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, arvonta suoritetaan uudelleen.

Onnea arvontaan ja näppäimistön löydät mm. Jimm’sin valikoimista.

This site uses XenWord.
;