io-techin ja Hyper X:n koulujen alkamisen kunniaksi järjestettävässä arvonnassa palkintona on näppäimistö, hiiri, headset ja hiirimatto.

Kaupallinen yhteistyö: Arvomme osallistuneiden io-techin käyttäjien kesken HyperX-pelibrändin pelitarvikesetin, joka sisältää Alloy Elite RGB -näppäimistön, Pulsefire Surge -hiiren, Cloud Flight -headsetin ja XL-kokoisen Fury-hiirimaton.

Teräsrunkoisen näppäimistön ominaisuuksia ovat punaiset Cherry MX -kytkimet, USB 2.0 -läpivienti, 100% anti-ghosting ja  N-Key rollover sekä medianäppäimet. Pulsefire Surgessa on käytössä Omronin 50M -kytkimet, Cloud Flight -headset on langaton ja Fury-hiirimaton pinta-ala on 900mm x 420mm. Näppäimistö ja hiiri ovat varustettu RGB-valaistuksella.

Osallistu arvontaan vastaamalla kommentteihin uutisen kommenttilomakkeella tai TechBBS-foorumin kautta, mitä peliä pelaisit, jos voittaisit pelitarvikesetin?

Osallistumisaika päättyy 21. elokuuta klo 23:59. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti profiilista löytyvään sähköpostiosoitteeseen ja yksityisviestillä. Jos arvonnan voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, arvonta suoritetaan uudelleen.

Onnea arvontaan ja näppäimistön löydät mm. Jimm’sin valikoimista.

This site uses XenWord.
;