io-techin ja Hyper X:n marraskuisessa arvonnassa palkintona on näppäimistö, hiiri, headset ja hiirimatto.

Kaupallinen yhteistyö: Arvomme osallistuneiden io-techin käyttäjien kesken HyperX-pelibrändin pelitarvikesetin, joka sisältää HyperX Pulsefire Surge -pelihiiren, HyperX Alloy FPS RGB -näppäimistön, HyperX Cloud Alpha -headsetin ja HyperX Fury S XL -hiirimaton.

Pulsefire Surgessa on käytössä Omronin 50M -kytkimet ja teräsrunkoisen näppäimistön ominaisuuksia ovat lineaariset Kailh Silver Speed -kytkimet, USB-latausliitin, 100% anti-ghosting ja N-Key rollover. Molemmat hiiri ja näppäimistö ovat varustettu RGB-valaistuksella. Cloud Flight -headset on langaton ja Fury S -hiirimaton pinta-ala on 900mm x 420 mm ja paksuus 3-4 mm.

Osallistu arvontaan vastaamalla kommentteihin uutisen kommenttilomakkeella tai TechBBS-foorumin kautta, minkä pelin tai pelitarvikkeen toivot joululahjaksi?

Osallistumisaika päättyy 26. marraskuuta klo 23:59. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti profiilista löytyvään sähköpostiosoitteeseen ja yksityisviestillä. Jos arvonnan voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, arvonta suoritetaan uudelleen.

Onnea arvontaan ja näppäimistön löydät mm. Jimm’sin valikoimista.

This site uses XenWord.
;