Asuksen Poseidon-mallinen GeForce GTX 1080 Ti -näytönohjain on varustettu hybridi-jäähdytyksellä ja sitä voi käyttää ilmajäähdytteisenä tai liittää custom-nestekiertoon.

GeForce 10 -sukupolven uudistetussa Poseidon-jäähdytysratkaisussa on Asuksen mukaan 40 % enemmän jäähdytyspinta-alaa lämmön haihduttamiseen kuin edellisen sukupolven Poseidon GeForce GTX 980 Ti -mallissa. Lisäksi nesteen virtausnopeutta on saatu parannettua 20 % jäähdytysratkaisun sisällä. Jäähdytysratkaisun letkulähdöt on varustettu G1/4-kierteellä.

Näytönohjainta voi käyttää myös ilmajäähdytteisenä kahdella 85 mm:n tuulettimella, jolloin Asuksen mukaan grafiikkapiirin lämpötila on hieman korkeampi kuin ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti -näytönohjaimella, mutta nestekierrolla varustettuna Poseidonilla grafiikkapiiri lämpötila laskee 40-50 asteeseen.

Muita ominaisuuksia ovat DVI-näyttöliitin, AURA RGB -valaistus, Fanconnect II -liittimet kotelotuulettimien kytkemiseksi näytönohjaimeen  ja 6- ja 8-pinniset PCI Express -lisävirtaliittimet.

Asus ei vielä paljastanut Poseidonin kellotaajuuksia, näytönohjain tulee saatavilla Q2 eli huhti-kesäkuun aikana ja hintalappu tulee olemaan varmuudella yli 1000 euroa.

This site uses XenWord.
;