Ensimmäisenä Android 12:n tulevat saamaan Zenfone 8 ja Zenfone 8 Flip, joille päivityksen jakelu käynnistyy joulukussa.

Asus on ehtinyt ensimmäisenä valmistajana Googlen jälkeen julkaisemaan virallisen Android 12 -päivitysaikataulunsa ROG Phone- ja Zenfone-älypuhelimilleen.

Android 12:n tulevat saamaan valmistajan Zenfone 7 -mallit ja Zenfone 8 sekä 8 Flip ja ROG Phone 3, 5 ja 5s. Ensimmäisenä päivitykset lähtevät rullaamaan joulukuussa Zenfone 8:lle, joka oli mukana jo Android 12:n beetaohjelmassa ja Zenfone 8 Flipille.

ROG Phone 5:n ja 5s:n päivitykset on luvattu vuoden 2022 ensimmäiselle neljännekselle. Vanhempien ROG Phone 3:n ja Zenfone 7 -mallien Android 12 -päivitykset puolestaan luvataan ensi vuoden alkupuoliskon aikana julkaistavaksi, eli ennen kesäkuun 2022 loppua.

Asuksen mukaan valmistajan Android 12 -päivitys tulee tarjoamaan suurimmat virallisen Android 12:n ominaisuuslisäykset ja jatkaa Asuksen oman akun- ja tehonhallinnan kehittämistä. Zenfone-malleille mukaan tulee myös ZenUI-spesifit muutokset käyttöliittymän sisällä liikkumisen helpottamiseen, yksinkertaistetut pikavalikot sekä laajemmat kustomointimahdollisuudet.

Päivitys 29.12.2021: Asus on aloittanut päivitysten jakelun Zenfone 8 ja Zenfone 8 Flip -puhelimilleen.

Lähde: Asus; (1), (2), (3)

This site uses XenWord.
;