Oman langattoman yhteytensä lisäksi Maxwellit tukevat myös Bluetoothia LDAC-koodekilla.

Tasomagneettielementtejä (planar magnet) käyttävistä kuulokkeistaan tunnettu Audeze on julkaissut uudet Maxwell-nimellä kulkevat pelikuulokkeet. Maxwellien äänentoistosta huolehtivat 90 mm:n tasomagneettielementit ja kuulokkeiden mikrofoni on Shuren suunnittelema sekä taustamelua vaimentava.

Valmistajan vanhempien Penrose-mallien tapaan myös Maxwellit ovat langattomat. Kuulokkeiden akunkestoksi luvataan 80 tuntia ja ne latautuvat USB-C-liitännällä. Oman 24 bit 96 KHz -ääntä tukevan langattoman yhteytensä lisäksi kuulokkeet tukevat USB-johdon kautta äänen toistamista sekä 3,5 mm:n ääniliitäntää ja Bluetooth 5.3:a. Bluetooth-koodekeista kuulokkeet tukevat LE Audiota, LC3Plussaa ja pelikuulokkeille kohtalaisen harvinaisesti LDAC:ia. Lisäksi tuettuna on Bluetoothin Multipoint-ominaisuus.

Audeze Maxwellien myynti alkaa ensi vuoden alkupuolella ja saataville tulevat erilliset Playstation-versio sekä Xbox-versio, joista ensiksi mainitun suositushinta on 299 dollaria ja jälkimmäisen 329 dollaria. Molemmat toimivat tietokoneiden kanssa. Playstation-versio tukee Playstation 5:n Tempest 3D -audiota ja Xbox-versio puolestaan tuo mukanaan Dolby Atmos -lisenssin, joka toimii Xboxilla sekä tietokoneella.

Lähde: Audeze

This site uses XenWord.
;