Tulevat Huawein huippumallit komeilevat CAD-piirustuksista muodostetuissa renderöinneissä.

Viime viikolla Steve Hemmerstoffer (OnLeaks) julkaisi yhdessä Tigermobiles-sivuston kanssa renderöidyn videon sekä kuvagallerian maaliskuussa julkaistavasta Huawei P11/P20 Lite -älypuhelimesta. Nyt samainen varsin luotettavana pidettävä taho on julkaissut renderöinnit myös kalliimmista P20- ja P20 Plus -malleista (lopullinen mallinimi saattaa olla myös P11).

Hemmerstofferin lähteen mukaan sekä P20- että P20 Plussasta on testattu kahta eri prototyyppiversiota, jossa toisessa on näytön alla sijaitseva kotinäppäin/sormenjälkitunnistin ja toisessa puolestaan ei. Vaihtoehtojen havainnollistamiseksi julkaistuissa kuvissa perusmallissa on kotinäppäin ja Plus-mallissa puolestaan ei.

Edullisemman P11/P20 Lite -mallin tapaan myös kalliimmista versiosta näyttäisi löytyvän näytön yläreunan ”lovi”, johon on sijoitettu kuulokeaukon ohella kaksi etukameraa. Aiempien huhujen mukaisesti molemmista näyttäisi renderöintien perusteella löytyvän lisäksi kolme takakameraa, joista myös Huawei on jo vihjannut tapahtumakutsussaan. CAD-piirustusten perusteella P20:n näyttö on noin 5,7-tuumainen ja ulkomitat 149 x 71,3 x 7,5 mm. Plus-mallissa näyttö on puolestaan noin kuusituumainen ja ulkomitat ovat 155,3 x 74,2 x 7,7 mm.

Huawei julkistaa uuden P11/P20-mallistonsa maaliskuun 27. päivä Pariisissa. io-tech matkaa paikan päälle seuraamaan julkistusta.

Lähde: TigerMobiles, OnLeaks (1)(2)

This site uses XenWord.
;