Oletuksena 65 % -kokoluokan näppäimistön mukana tulee MX Red -versiot uusista kytkimistä, mutta se tukee hotswap-ominaisuutta ja kustomointia jo tilattaessa.

Saksan ylpeys, kytkinvalmistajien veteraani Cherry osti ruotsalaisen oheislaitevalmistaja Xtrfyn viime vuoden lopulla. Nyt yhtiö on julkistanut Cherry Xtrfy -brändin alla ensimmäisen uusia MX2A-kytkimiä käyttävän näppäimistön.

Cherry Xtrfy K5V2 on 65 % -kokoluokan näppäimistö, joka perustuu hyvin vahvasti vanhaan tuttuun K5-malliin. Uutta on käytännössä Cherryn uunituoreet kytkimet, joista alkuun saataville tulee MX2A-versiot MX Red -kytkimestä. Näppäimistön kustomointisivujen perusteella ne ovat kuitenkin vaihdettavissa jo tilattaessa toisiin ja joka tapauksessa sen piirilevy tukee hotswap-kytkimiä, joten ne ovat vähintään vaihdettavissa jälkikäteen toisiin.

K5V2 sisältää pelaajille elintärkeän RGB-valaistuksen verrattain maltillisesti per näppäin -tasolla kustomoitavin RGB-LEDein. RGB:n kirkkauteen voi vaikuttaa valitsemalla tietokoneesta USB 2- tai 3 -portin; kytkemällä näppäimistö USB 3 -porttiin se loistaa entistä kirkkaampana. Mustassa versiossa ne eivät käytännössä erotu massasta, mutta läpikuultavan valkoisen runko hajottaa loisteen myös ympärilleen. Näppäimistö kytketään tietokoneeseen irrotettavalla USB-C-USB-A-kaapelilla.

K5V2 tulee saataville myöhemmin kuluvan vuoden aikana viidellä eri asettelulla, joista yksi on onneksi Nordic. Yhtiön verkkokaupassa uusi Cherry Xtrfy K5V2 on hinnoiteltu mustana 149 ja läpikuultavan valkoisena 159 eutoon, mutta kustomointimahdollisuudet voivat muuttaa hintaa.

Cherry Xtrfy K5V2 -tuotesivut, Lähde: Lehdistötiedote

This site uses XenWord.
;