K70 Mk.2 Low Profile -näppäimistöt hyödyntävät vain 11,9 millimetriä korkeita, aiemmin tänä vuonna julkaistuja Cherry MX Low Profile RGB Red- ja -Speed-kytkimiä, joista jälkimmäiset ovat yksinoikeudella Corsairin käytettävissä.

Mekaanisia näppäimistöjä löytyy nykypäivänä kutakuinkin kaikilta mahdollisilta valmistajilta. Suurin osa niistä noudattaa kuitenkin perinteistä kaavaa: suora lankku ja korkeahkot näppäimet. Myös matalaprofiilisia mekaanisia kytkimiä on olemassa, mutta niitä hyödyntäviä näppäimistöjä ei juurikaan näy markkinoilla.

Corsair on päättänyt korjata omalta osaltaan matalaprofiilisten mekaanisten näppäimistöjen puutteen kahdella uudella mallilla: K70 RGB Mk.2 Low Profile ja K70 RGB Mk.2 Low Profile Rapidfire. Kumpikin näppäimistöistä on ns. täyttä kokoa ja ne hyödyntävät Cherryn MX Low Profile RGB Red- ja MX Low Profile RGB Speed -kytkimiä, joista jälkimmäinen on ainakin toistaiseksi vain Corsairin käytettävissä. Voit lukea lisää Cherry MX Low Profile Red -kytkimistä aiemmasta uutisartikkelistamme. Speed-kytkimen erottaa Red-kytkimistä näppäimen kytkentäpiste, joka on Red:ssä 1,2 mm:n ja Speed:ssä 1,0 mm:n syvyydessä.

K70 Mk.2 Low Profile -sarjan näppäimistöjen maksimikorkeus on 29 millimetriä, kun perinteisiä kytkimiä käyttävät näppäimistöt ovat korkeimmalta kohdaltaan 40 millimetrin korkuisia. Osa erosta selittyy suoraan matalammilla kytkimillä: Cherryn perinteiset MX-kytkimet ovat 18,5 millimetriä korkeita, kun MX Low Profileiden korkeus on 11,9 mm. Loput erosta tulee ainakin havainnekuvan perusteella selvästi matalammista näppäinhatuista.

Corsairin uutuudet käyttävät anodisoidusta alumiinista valmistettua runkoa ja sen RGB-valaistuksen voi kustomoida näppäin kerrallaan. Valaistus tukee yhtiön iCue-hallintasovellusta. Lisäksi näppäimistöihin kuuluu irroitettava rannetuki, äänenvoimakkuusrulla ja multimedianäppiämet sekä USB 2.0 Type-A -pass-through-liitäntä sekä kytkin Windows-näppäinten poistamiseksi käytöstä. Näppäimistöjen mukana tulee pinnaltaan teksturoidut vaihtonäppäinhatut WASD- ja QWERDF-näppäimille. Näppäimistöissä on 8 Mt muistia profiilien tallennusta varten.

Corsair K70 RGB Mk.2 Low Profile ja sen Rapidfire-versio tulevat saataville välittömästi Corsairin verkkokaupasta ja yhtiön virallisilta kumppaneilta. Corsairin omassa verkkokaupassa näppäimistöjen veroton hinta on 169,99 dollaria kytkimestä riippumatta.

Lähde: Corsair

This site uses XenWord.
;