Järeämpien sisarusten rinnalla julkaistiin myös langaton K70 Pro Mini Wireless 60% -näppäimistö Cherryn MX-kytkimillä.

Corsair julkisti viime viikolla uuden langattoman ja matalaprofiilisen K100 Air -pelinäppäimistön. Tällä viikolla vuorossa on hieman perinteisempää mallistoa uusien K60 Pro TKL- ja K70 Pro OPX -näppäimistöjen muodossa.

Corsairin molemmat uutuudet hyödyntävät yhtiön omia optisia kytkimiä, joiden kytkentäsyvyys on erittäin matala 1 mm. Kytkimet ovat lineaariset ja niille luvataan peräti 150 miljoonan painalluksen elinikä. Näppäinten signaali toimitetaan perille parhaimmillaan jopa 8000 hertsin virkistystaajuudella, kiitos Axon-teknologian. Näppäimistö ei toimi langattomana, mutta sen USB-C-kaapeli on irrotettavissa näppäimistön päädystä.

Yhteistä näppäimistöille on myös alumiinikansi, joskin K70 Pro OPX:n tapauksessa se jatkuu vielä korotettuun ylälaitaan sekä luonnollisesti numpadin verran oikealle TKL-sisarukseensa verrattuna. K70 Pro OPX:sn korotetusta ylälaidasta löytyy yhtiön perijnteiset profiili-, valaistus- ja lukkopainikkeet sekä oikeassa laidassa rullaohjain sekä mykistysnäppäin. Muut K70:n medianäppäimet on sijoitettu rullan ja numpadin väliin. Molempien kaikki näppäimet ovat luonnollisesti RGB-valaistusta parhaan pelisuorituskyvyn takaamiseksi.

Lisäksi yhtiö kertoo tuoneensa myyntiin K70 Pro Mini Wireless 60% -näppäimistön, joka on nimensä mukaisesti 60 %:n kokoluokkaa. Langaton näppäimistö on pienen kokonsa myötä helppo ottaa mukaan ja se käyttää Cherryn MX-kytkimiä hyvän tuntuman takaamiseksi. Nordic-asettelulla saataville tulee vain MX Red -versio.

Kaikki uutisen näppäimistöt ovat saatavilla välittömästi. ABS-näppäinhatuilla varustettu Corsair K60 Pro TKL on hinnoiteltu yhtiön omassa Euroopan verkkokaupassa 149,99 euroon, kun PBT-hatuilla varustettu ja sekä mustana että valkoisena saataville tuleva K70 Pro OPX kustantaa 219,99 euroa. K70 Pro Mini Wireless 60% on saatavilla vain valkoisena ja hinnoiteltu 189,99 euroon.

Lähde: Corsair

This site uses XenWord.
;