Logitech on julkaissut uuden Brio 500 -webkameran ja langattomat Zone Vibe -kuulokkeet mikrofonilla etätyöskentelijöiden tarpeisiin.

Valmistaja mainostaa tuotteiden panostavan muiden yrityksen viimeaikaisten tuotteiden tavoin kestävään kehitykseen. Brio 500:n mustan version rakenteesta 68 prosenttia muoveista on kierrätettyä ja muissa väreissä puolestaan 54 prosenttia. Zone Vibe -kuulokkeiden muoviosista puolestaan 25 prosenttia on kierrätysmateriaalia.

Brio 500 -webkamera kykenee Full HD -videokuvaan 30 FPS:n nopeudella tai 720p-videokuvaan 60 FPS:n nopeudella. Kameran resoluutio on 4 megapikseliä ja kuvakulma 90 astetta. Kamera tarjoaa integroidun linssinsuojan ja se tulee saataville kolmena värivaihtoehtona – grafiitinmusta, luonnonvalkoinen ja roosa.

Zone Vibe 100 -kuulokkeet sisältävät integroidun puomimikrofonin ja muodostavat yhteyden tietokoneeseen langattomasti Bluetoothin kautta. Kuulokkeiden akunkestoksi luvataan puheyhteyden kanssa 18 tuntia tai pelkkää kuunteluaikaa 20 tuntia ja akun lataus tapahtuu USB-C-kaapelilla. 40 mm:n kaiutinelementeillä varustettujen kuulokkeiden värivaihtoehdot ovat webkamerasta tutut grafiitti, luonnonvalkoinen ja roosa.

Zone Vibe -kuulokemallistoon kuuluu myös 125-malli, joka tarjoaa lähes identtiset ominaisuudet Zone Vibe 100:n kanssa, mutta tarjoaa Bluetooth-yhteyden pariksi oman langattoman yhteytensä erillisen USB-vastaanottimen kautta.

Sekä uuden webkameran että uutuuskuulokkeiden myynti alkaa syyskuussa. Brio 500:n suositushinta on 139 euroa, Zone Vibe 100:n 119 euroa ja Zone Vibe 125:n 129 euroa.

Lähde: Logitech (1), (2), (3)