K100 Air erottuu massasta ennen kaikkea litteän profiilinsa ja Cherry MX ULP -kytkintensä ansiosta.

Muistivalmistajana maineeseen noussut ja nykyään lonkeronsa tietokonemarkkinoiden joka koloon levittänyt Corsair on julkaissut uuden, massasta poikkeavan näppäimistön. Corsair K100 Air henkii menneen ajan litteiden näppäimistöjen henkeä langattomassa formaatissa.

K100 Air on langaton ja mekaaninen näppäimistö, jossa hyödynnetään AXON-teknologiaa, Cherry MX Ultra Low Profile -kytkimiä ja erittäin matalaprofiilisia näppäinhattuja. Yhtiön tiedotteen mukaan MX ULP -kytkin tarjoaa tyydyttävän taktiilin vasteen ja luotettavan toiminnan murto-osassa perinteisten MX-kytkinten korkeutta.

Näppäimistö on täyttä kokoa, eli siitä löytyy kaikki numpadia myöden. Lisäksi Corsair on sijoittanut neljä ohjelmoitavaa G-painiketta numpadin yläpuolelle. Näppäimistön yläreuna noudattaa yhtiön perinteitä ja sen vasemmalta laidalta löytyy profiili-, valaistus- ja lukituspainikkeet ja oikealta puolelta mediapainikkeet äänenvoimakkuusrullineen.

K100 Air sisältää kolme toimintatilaa: langattomat Slipstream Wireless- ja Bluetooth-yhteydet sekä langallisen toimintatilan USB-C-yhteydellä. Langallisena käytettynä näppäimistön virkistystaajuuden voi nostaa aina 8000 hertsiin asti. Näppäimistö osaa vaihtaa eri yhteyksien ja laitteiden välillä nappia painamalla ja sen 8 Mt:n muistiin voi tallentaa jopa 50 erilaista profiilia, jotta käyttäjällä on valmiina sopiva valaistus ja makrot tilanteeseen kuin tilanteeseen. USB-C-yhteydellä ladattavalle akulle luvataan 50 tuntia käyttöaikaa RGB-valaistuksella ja parhaimmillaan jopa 200 tuntia ilman välkettä.

Corsair ei paljastanut vielä näppäimistön hintaa, mutta se saapuu myyntiin 4. lokakuuta.

Lähde: Corsair

This site uses XenWord.
;