Uudet Nucleus Vision -mallit tarjoavat blokkiyksikköön sijoitetun LCD-näytön.

EKWB on julkaissut uuden EK-Nucleus-prosessoricoolerimalliston. Esitäytetyt nestejäähdytetyt Nucleus-mallit jakautuvat edullisempiin Lux-versioihin sekä arvokkaampiin Vision-malleihin. Nucleus-mallisto on suunniteltu aiemman EK-AIO-malliston pohjalle tarjoten lisää ominaisuuksia.

Kalliimmat Nucleus Vision -mallit tarjoavat LCD-näytöllä varustetun pumppuyksikön kannen, jossa on lisäksi RGB-valaistu EKWB-logo. Pumppuyksikön kannen asentoa voi vaihtaa 90 asteen välein, jotta näyttö on oikein päin blokin asennosta riippumatta. LCD-näytöllä voidaan esittää järjestelmän tietoja tai käyttäjän valitsemaa grafiikkaa. Vision-versio tulee aluksi saataville 240 ja 360 mm jäähdyttimellä.

Edullisempi Lux-vaihtoehto luopuu blokkiyksikön LCD-näytöstä ja tarjoaa sen sijaan kolmiulotteisen RGB-valaistusefektin blokin kannessa. Sekä Vision- että Lux-mallien kumiletkut on varustettu nailonverkkopunoksella ja letkut lähtevät blokkiyksikön kyljestä kääntyvillä liittimillä. Kaikissa malleissa on lisäksi RGB-valaistut EK-Vardar 120 -tuulettimet. Lux-mallisto tulee saataville 120, 240 ja 360 mm jäähdytinvaihtoehdoilla.

EK-Nucleus-coolereiden suositushinnat ovat Lux-versioille 94,90; 124,90 ja 159,90 euroa. Vision-versioiden suositushinnat ovat puolestaan 209,90 ja 239,90 euroa. Coolerit ovat ennakkotilattavissa valmistajan verkkokaupasta, mutta toimitukset alkavat vasta syys-lokakuussa.

Lähde: EKWB

This site uses XenWord.
;