Kolmesta alankomaalaisesta kaupasta edullisimman mukaan huippumalli Core i9-12900K:n hinta tulisi olemaan noin 650 euroa, kun kalliimmat vaihtoehdot listaavat sen noin 735-740 euroon.

Intel tulee julkaisemaan tulevana syksynä uudet 12. sukupolven Core -prosessorit. Todennäköisimmin Alder Lake -koodinimelliset prosessorit julkaistaan virallisesti 27.-28. lokakuuta pidettävässä Intel Innovation -tapahtumassa.

Tweakers raportoi useammankin alankomaalaisen verkkokaupan ehtineen jo lipsauttaa uusien prosessoreiden hinnat julki. Sivusto onkin koonnut MaxICT:n, BeatIT:n ja Petdirectin hinnastoista paitsi hinnat, myös prosessoreiden yksityiskohtaiset konfiguraatiot. Löydät tiedot yllä olevasta taulukosta.

Ottaen huomioon Efficient-ytimen kehumisen hiljattain, voidaan pitää erikoisena, että vain Core i9 -malleista löytyy täydet kahdeksan E-ydintä. Kenties E-ydinten määrää lukuunottamatta konfiguraatiot ovat odotetunlaisia: Core i5 -malleissa on kuusi ja i7- ja i9-malleissa kahdeksan P-ydintä. Hinnoissa on puolestaan sen tason heittoa keskenään, että BeatIT:n edullisimmat hinnat lienevät lähimpinä lopullisia myyntihintoja.

Lähde: Tweakers

This site uses XenWord.
;