Euroopan markkinoiden kuluneen vuoden parhaat tekniikkatuotteet on valittu.

EHA eli European Hardware Association järjesti ylpeänä 10. kerran palkintoseremoniansa Taipeissa maanantai-iltana Courtyard Marriott -hotellissa. Computex 2024:n aattona isännöity tapahtuma kokosi yli 200 alan toimijaa kunnioittamaan teknologia-alan innovaatioita ja huippuosaamista.

Vuonna 2015 perustettu EHA on kasvanut pienestä Taiwanin kansainvälisen kongressikeskuksen kokoontumisesta Taiwan External Trade Development Councilin (TAITRA) tukemana suureksi alan tapahtumaksi. Tämä merkittävä kasvu korostaa omistautumista ja intohimoa, joka ohjaa teknologiateollisuutta, ei vain Euroopassa vaan maailmanlaajuisesti.

Yli 100 asiantuntijatoimittajaa Euroopan johtavista teknologiajulkaisuista, mukaan lukien Hardware Upgrade Italiasta, PurePC Puolasta, io-tech Pohjoismaista, Geeknetic Espanjasta, HardwareLuxx Saksasta, Technology Insider Hollannista, CowCotLand Ranskasta, Lab 501 Romaniasta ja KitGuru Iso-Britanniasta ovat olleet mukana nimitys- ja äänestysprosessissa varmistaen, että palkinnot edustavat kattavaa näkemystä markkinoiden parhaista tuotteista.

Palkintojenjakotilaisuudessa esiteltiin myös näkemyksiä EHA Hardwaren toteuttamasta lukijakyselystä, joka heijastaa teknologian harrastajien mieltymyksiä ja ostotrendejä eri puolilta Eurooppaa vuosille 2024 ja 2025. EHA on ylpeä voidessaan olla osoitus siitä, mitä voidaan saavuttaa, kun yhteisö kokoontuu tunnustamaan ja juhlimaan teknologista innovaatiota ja huippuosaamista.

  • Vuoden 2024 paras tuote: AMD Ryzen 7 7800X3D
  • Paras prosessori: AMD Ryzen 7 7800X3D
  • Paras näytönohjain: NVIDIA GeForce RTX 4090
  • Paras AMD-näytönohjain: Sapphire Nitro+ Radeon RX 7900 XTX Vapor-X
  • Paras NVIDIA-näytönohjain: MSI GeForce RTX 4090 Suprim X
  • Paras älypuhelin: Samsung Galaxy S24 Ultra
  • Paras uusi teknologia: Samsung QD-OLED (3. sukupolvi)

Kommenteissa on täydellinen luettelo EHA Awards 2024 -palkinnon voittajista, jotka näyttävät, mitkä tuotteet asettavat tämän vuoden standardit kussakin kategoriassa.

Linkki: Lehdistötiedote

This site uses XenWord.
;