Finalmouse Centerpiece saapuu myyntiin ensi vuoden alussa 349 dollarin suositushintaan.

Finalmouse on julkistanut virallisesti aiemmin vuodoissa esiintyneen näytöllisen näppäimistönsä. Centerpiece-nimen saanut näppäimistö tarjoaa koko etupuolen peittävän näytön ja läpikuultavat näppäinhatut, jotka eivät siis peitä näytön sisältöä. Myös näppäinkytkimet vaikuttavat olevan läpikuultavat päästäen näytön kuvan lävitseen.

Näytölle kuvaksi saa interaktiivisia kuvia, jotka on luotu Unreal Engine 5:llä. Näyttö on toteutettu Finalmousen patentoimalla LDGS-teknologialla (Laminated DisplayCircuit Glass Stack). Näppäimistön luvataan LDGS-tekniikkansa olevan ”gamer proof”, eli pelaajan kestävä, mutta tarkempaa määritelmää kyseiselle termille ei ole annettu.

Näytölle piirrettävä kuva ei vie resursseja tietokoneelta, johon näppäimistö on kytketty, sillä sen kerrotaan sisältävän oman sisäisen laskentapiirinsä kuvaa varten. Lisää grafiikoita näppäimistöön voi ladata Finalmousen Steam-sovelluksen kauppapaikalta, jonne käyttäjät voivat itse jakaa luomuksiaan ja pyytää niistä halutessaan myös rahaa.

Näppäimistön CNC-koneistettua alumiinirunkoa kiertävät kaiverretut kuvioinnit. Näppäinkytkimet Finalmouse kertoo tehneensä yhteistyössä Gateronin kanssa. Kyseessä on tehtaalta voidellut kytkimet, joita yritys kuvailee BlackInk-kytkimistä inspiraatiota ottaneiksi malleiksi nopeammalla aktivointipisteellä ja hieman mukautetulla liikeradalla. Lisäksi saataville on tulossa myös analoginen kytkinvaihtoehto mukautettavalla kytkentäpisteellä.

Näppäimistön yhteys tietokoneeseen toimii USB-C-liitännän yli. Finalmouse Centerpiece saapuu myyntiin alkuvuodesta 2023 349 dollarin suositushintaan.

Lähde: Finalmouse@Twitter

This site uses XenWord.
;