Alunperin median salassapitovelvollisuus GeForce RTX 2080 -testien osalta piti päättyä 17. syyskuuta, mutta uusi aikataulu on 19. syyskuuta.

Vaikka NVIDIAn uusien GeForce RTX 2080- ja 2080 Ti -näytönohjaimien myynti alkaa jo reilun viikon kuluttua 20. syyskuuta, yhtiö ei ole vieläkään toimittanut suurimmalle osalle parhaillaan salassapitovelvollisuuden alaisena olevalle medialle testikappaleita omista Founders Edition -malleistaan. Myöskään uutuusnäytönohjaimia tukevia laiteajureita ei ole vielä saatavilla, jotta testejä voisi ylipäätään tehdä.

Alkuperäisen aikataulun mukaan uuden Turing-arkkitehtuurin salat paljastuvat 14. syyskuuta, GeForce RTX 2080 -testit piti julkaista 17. syyskuuta ja GeForce RTX 2080 Ti -testit 19. syyskuuta. Asettamalla eri salassapitovelvollisuuden päättymispäivän GeForce RTX 2080- ja 2080 Ti -artikkeleille, yhtiö yritti saada mahdollisimman paljon medianäkyvyyttä kahden erillisen testiartikkelin myötä.

Jostain syystä Founders Edition -testikappaleiden toimitukset ovat kuitenkin viivästyneet ja GeForce RTX 2080 -testien aikataulu on viivästetty 2080 Ti:n kanssa samalle päivälle 19. syyskuuta. Näin medialla on suurin piirtein viikko aikaa tehdä puolueettomat testit molemmista näytönohjaimista. Koska näytönohjaimien myynti kuluttajille alkaa 20. syyskuuta, ei yhtiö voi enää silloin kontrolloida mediaa salassapitovelvollisuuden turvin.

io-techin testilabraan odotetaan parhaillaan näytönohjainvalmistajien custom-malleja GeForce RTX 2080- ja 2080 Ti -näytönohjaimista ja hyvällä tuurilla näytönohjaimet ovat käsissämme jo tällä viikolla. NVIDIAn omia Founders Edition -malleja tuskin saamme testattavaksi. Joka tapauksessa näillä näkymin odotamme saavamme testiartikkelin julki tuloksineen 19. syyskuuta, jos kaikki sujuu ilman ylimääräisiä ongelmia ja viivästyksiä.

This site uses XenWord.
;