Ensimmäiset vuotokuvat paljastavat NVIDIAn GeForce RTX 2080 -referenssinäytönohjaimen piirilevyn, TU104-grafiikkapiirin ja GDDR6-muistit.

Videocardz- ja Wccftech-sivustot ovat julkaisseet kuvia ensi viikolla julkaistavan GeForce RTX 2080 -näytönohjaimen piirilevystä. Kyseessä on nykyisen GeForce GTX 1080 -mallin korvaaja.

Kuvissa näkyy Turing-arkkitehtuuriin pohjautuva TU104-400A-A1-grafiikkapiiri ja Qual Sample -merkintä, joka viittaa piisirun esituotantoversioon. Grafiikkapiiri valmistetaan TSMC:n 12 nanometrin prosessilla. Grafiikkapiirin ympäriltä löytyy kahdeksan kappaletta GDDR6-muistipiirejä, joka viittaa 256-bittiseen muistiväylään ja kahdeksan gigatavuun näyttömuistia. Virransyöttö on 10-vaiheinen ja piirilevyn ylänurkassa näkyy kaksi PCI Express -lisävirtaliitintä, joista toinen on 6- ja toinen 8-pinninen. Useamman näytönohjaimen yhdistämiseen käytetty perinteinen SLI-liitin on korvattu uudella NV Link -liitännällä.

Tuoreissa vuotokuvissa esiintyvässä NVIDIAn referenssinäytönohjaimessa on käytössä sama piirilevy kuin elokuun alussa uutisoiduissa vuotokuvissa tyhjistä piirilevystä.

NVIDIAn esittelee seuraavan sukupolven GeForce-pelinäytönohjaimet maanantaina 20. elokuuta.

Lähteet: Videocardz & Wccftech

This site uses XenWord.
;