Yhteistyön hedelmänä syntyi pelaajille optimoitu versio Herman Millerin valikoimiin jo aiemmin kuuluneesta Embody-toimistotuolista

Herman Miller ja Logitech ilmoittivat alkuvuodesta lyöneensä hynttyyt yhteen kehittääkseen pelaajille suunniteltuja ergonomisia huonekaluja. Ensimmäiseksi tuotteeksi luvattiin pelituoli, joka on nyt julkaistu virallisesti.

Herman Miller x Logitech G Embody -pelituoli poikkeaa pelituolien massasta liki kaikin tavoin. Tyyriimmän pään toimistotuolia muistuttavan Embodyn tunnistaa pelituoliksi oikeastaan vain Logitech G -logosta ja syaanisista yksityiskohdista, eikä ihme, sillä tuoli perustuu aiempaan Embody-malliin. Eroja ovat ilmeisesti vain ylimääräisen ylimääräinen pehmustekerros ja uusi, kuparilla kyllästetty vaahtomuovi, joka lupaa pitää takapuolen viileänä pitkissäkin pelisessioissa.

Valmistajat nostavat esille tuolista PostureFit-selkätuet, mitkä jäljittelevät seisoma-asentoa, minkä luvataan ehkäisevän huonoa ryhtiä ja väsymistä istumisesta, säädettävän BackFit-selkätuen, jolla selkänojan muotoilu noudattelee käyttäjän selän kaarteita. Lisäksi selkänojassa on pienempien tukien matriisi, jonka luvataan jakavan painon tasaisesti asennosta riippumatta. Tuolista löytyy myös lehtijousiin perustuva keinumekanismi.

Tuolissa on yhteensä seitsemän säädettävää kohtaa ja se toimitetaan valmiiksi koottuna. Tuoli on valmistettu kestävistä materiaaleista ja sen kerrotaan olevan 95 prosenttisesti kierrätettävä. Tuolille myönnetään 12 vuoden takuu vaikka tuolissa istuttaisiin vuorokauden ympäri.

Herman Miller x Logitech G Embody on myynnissä välittömästi Herman Millerin verkkokaupan kautta. Sen suositushinta Euroopassa on 1331 euroa, mikä sisältää ilmaisen toimituksen. Toistaiseksi tuolin voi Euroopassa tilata vain Alankomaihin, Belgiaan ja Luxemburgiin. Embody-pelituolin lisäksi yhtiöt julkaisivat samalla Motia-, Ratio- ja Nevi -pelipöydät sekä Ollin-näyttövarren.

Lähteet: Herman Miller, Logitech G, Lehdistötiedote

This site uses XenWord.
;