HMD Globalin mukaan vielä tämän vuoden puolella alkava päivitysurakka saadaan maaliin ensi vuoden toisen vuosineljänneksen aikana, kun Nokia 1 Plus ja 9 Pureview saavat omat Android 11 -päivityksensä.

HMD Global on ilmoittanut Twitterissä suunnitelmistaan Nokia-puhelinten Android 11 -päivityksille. Nokia Mobile -tililtä twiitatun kaavion mukaan yhtiön päivitysurakka saadaan valmiiksi ensi vuoden toisella neljänneksellä.

HMD Global tulee aloittamaan Android 11 -päivitykset kuluvan neljänneksen aikana ja ennen vuoden vaihdetta päivitykset ovat luvassa Nokia 2.2-, 5.3-, 8.1 ja 8.3 5G -malleille. Ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä päivityksen saavat Nokia 1.3-, 2.3-, 2.4-, 3.4- ja 1.3. Ensimmäisen ja toisen vuosineljänneksen vaihteen tienoilla päivitykset ovat luvassa Nokia 3.2-, 7.2- ja 6.2- malleille ja lopulta toisen neljänneksen aikana Nokia 1 Plussalle ja 9 Pureviewille.

Twiitissä yhtiö kehaisee samalla toimittaneensa puhelimilleen viimeisen kolmen vuoden aikana Pure, Secure and Up-To-Date -lupauksensa mukaisesti yli 1000 päivitystä.

Lähde: Nokia Mobile @ Twitter

This site uses XenWord.
;