Suosikkimallin uusimman version myynti alkaa Suomessa jo tänään.

Parin viime vuoden suosituimpiin Suomessa myytyihin puhelimiin lukeutuvat Honor 7 Lite ja Honor 8 Lite saavat aiemmista tiedoista poiketen sittenkin seuraajan Suomen markkinoille. Laite julkaistiin Euroopassa helmikuun alussa, mutta vielä tuolloin sen kerrottiin jäävän ainakin toistaiseksi pois Suomen markkinoilta. Tilanne on kuitenkin muuttunut johtuen ilmeisesti ainakin osittain siitä, että Honor ja Huawei brändejä pyritään nyt selvästi eriyttämään toisistaan myös Suomen markkinoilla.

Teknisesti Honor 9 Lite vastaa melko pitkälle hiljattain io-techissä kokeiltua Huawei P Smart -mallia ja mukana on myös monia ominaisuuksia Mate 10 Lite -mallista. Honor 9 Lite on aavistuksen kapeampi ja pidempi kuin P Smart ja sen takakuori on lasia. Rautaominaisuudet ovat identtiset niin näytön, järjestelmäpiirin, muistimäärien kuin akunkin osalta. Ainoastaan kaksoisetukameran toteutus on edistyneempi ja siinä käytetty rauta on tuttua Mate 10 Litestä.

Honor 9 Liten (3 & 32 Gt) suositushinta Suomessa on 234 euroa ja sen myynti alkaa tänään. Värivaihtoehtoja on kolme: Midnight Black, Sapphire Blue ja Glacier Grey.

Lähde: Honor

This site uses XenWord.
;