Intel on tuomassa tänä syksynä vähävirtaisiin kannettaviin uudet Whiskey Lake-U -prosessorit. Ensimmäiset vuodot tulevista prosessoreista saatiin jo aiemmin, mutta nyt tiedossa on jo kolmen mallin tarkat ominaisuudet kiitos HP:n lipsahduksen.

HP erehtyi julkaisemaan sivuillaan tiedot kolmesta Intelin tulevasta Whiskey Lake-U -prosessorista ja kuten kaikki tietää, kerran nettiin päässeet tiedot ovat siellä pysyvästi, vaikka alkuperäinen lähde poistettaisiinkin. HP on luonnollisesti poistanut jo tiedot sivuiltaan, mutta muun muassa Tom’s Hardware ehti napata kuvankaappauksen sivulta talteen.

Whiskey Lake-U -prosessorit julkaistaan osaksi 8. sukupolven Core 8000 -sarjaa ja nyt vuodetut mallit kantavat nimiä Core i3-8145U, i5-8265U ja i7-8565U. Kokosimme alta löytyvään taulukkoon helposti vertailtavaksi nykyisten Kaby Lake Refresh -arkkitehtuuriin perustuvien mallien ja korvaavien Whiskey Lake-U -mallien tiedot. Toistaiseksi ei ole varmaa tietoa, tukevatko prosessorit edeltäjiensä tavoin Hyper-threading-teknologiaa, mutta sitä voidaan pitää erittäin todennäköisenä.

 

 

Lähde: Tom’s Hardware