Huawei päivitti MWC:ssä Watch-älykellonsa toiseen sukupolveen. Watch 2 -kellot tulevat saataville sporttisena ja klassisena versiona.

Uusissa Android Wear 2.0 -käyttöjärjestelmää käyttävissä Watch 2- ja Watch 2 Classic -älykelloissa on päivitetty yhteysominaisuuksia ja toiminnallisuuksia, kuten GPS, sykemittari, NFC, Android Pay -maksutuki.

Fyysisesti IP68-suojatut kellot ovat hieman isokokoisempia kuin Huawein ensimmäisen sukupolven Watch-kello, vaikka niissä on pienempi 1,2-tuumainen pyöreä 390×390 resoluution AMOLED-näyttö.

Molemmissa Watch 2 -kelloissa on kaksi nappia, mikrofoni ja kaiuttimet. Sisuksissa on Käyttömuistia on 768 megatavua ja tallennustilaa neljä gigatavua, josta käytettävissä on 2,3 gigatavua.

420 mAh akku, jolle Huawei lupaa kahden päivän käyttöajan. Uudessa Watch Mode -virransäästötilassa kellon akku kestää 25 päivää.

Sporttisempi Watch 2 on valmistettu muovista ja se on varustettu LTE- tai vaihtoehtoisesti Wi-Fi-yhteydellä. Tyylikkämmässä Watch 2 Classicissa on metallikuori ja tarjolla on ainoastaan Wi-Fi-versio. Molemmissa kelloissa on vaihdettava ranneke.

Uudet Watch 2 -kellot saapuvat Suomeen huhtikuussa ja niiden hintataso on alkaen 329 euroa.

This site uses XenWord.
;