Uuden G Pro X -näppäimistön mekaaniset kytkimet ovat käyttäjän vaihdettavissa.

Logitech on esitellyt Pro-pelituotemallistoonsa uuden G Pro X -näppäimistön, joka tarjoaa yrityksen ensimmäisenä mallina vaihdettavat näppäinkytkimet. Näppäimistöstä tulee saataville myös kiinteillä näppäinkytkimillä varustettu versio. Uutuudet perustuvat samaan tenkeyless-runkoon vuonna 2017 esitellyn G Pro -näppäimistön kanssa.

Toisin kuin useimmissa muissa markkinoilta löytyvissä vaihdettavilla kytkimillä varustetuissa näppäimistöissä, G Pro X:ssä kytkimet ovat optisen sijaan perinteiset mekaaniset. Tarjolla on kolme erilaista Kaihuan valmistamaa kytkinvaihtoehtoa: GX Blue Clicky-, GX Red Linear- ja GX Brown Tactile. Kytkimet ovat käyttäjän vaihdettavissa mukana toimitettavan työkalun avulla. Näppäimistön runkorakenne on pelkistetty, pohjan korokejalat tarjoavat kolme eri kallistuskulmaa, vääntösuojatulla micro-USB-liittimellä varustettu johto on irrotettavaa mallia ja näppäimissä on G Hub -ohjelmistolla mukautettava RGB-valaistus.

Logitech G PRO -pelinäppäimistöt tulevat saataville lokakuussa. Vaihdettavilla kytkimillä varusteltu Logitech G PRO X tulee saataville aluksi vain valmistajan omasta verkkokaupasta 149 euron hintaan. Vaihtokytkinpaketit maksavat 49 euroa. Jos näppäintuntuman vaihtamiselle ei ole tarvetta, on vaihtoehtona myös GX Blue Clicky -kytkimillä varustettu Logitech G PRO 129 euron hintaan.

This site uses XenWord.
;