Huhtikuun alussa paljastettu io-techin kehittämä uutiskeräinprojekti on pian valmis beta-testattavaksi.

Aprillipäivänä io-techissä julkaistu uutinen kehitteillä olevasta uuden sukupolven uutiskeräimesta sai innostuneen vastaanoton TechBBS-foorumin käyttäjien keskuudessa.

Monet ilmaisivat tukensa projektille ja kehitysehdotuksia nykyisiä paremmasta uutiskeräimestä alkoi suorastaan tulvia palauteketjuun. Palautetta on seurattu aktiivisesti ja kiinnostavimmat ehdotukset on laitettu korvan taakse.

Nyt vuorossa on uutiskeräimen nimen paljastus, joka on rbot.fi tai tuttavallisemmin Robotti.

”rbot.fi tulee reagoimaan ennennäkemättömällä tavalla lukijoita harhaanjohtavaan klikkiotsikointiin ja muutenkin sisällön suodattamiseen. Mobiilikäytettävyyteen tullaan panostamaan erityisesti ja käytettävissä tulee olemaan alusta alkaen vaalea ja tumma teema ”, kommentoi io-techin Sampsa Kurri uutiskeräin 2.0 -projektia.

Uutiskeräimen kehitys etenee aikataulussa ja julkinen beta-testi on suunniteltu alkamaan toukokuussa. Olemme luoneet innokkaimmille uutisaddikteille mahdollisuuden ilmoittaa sähköpostiosoite postituslistallemme, jossa tulemme kertomaan ensimmäisenä julkisen beta-testin käynnistymisestä.

Kaikkien sähköpostiosoitteensa postituslistalle ilmottaneiden kesken arvomme AMD:n vielä julkaisemattoman Radeon-näytönohjaimen ja kolme io-techin himoittua Make ATK Great Again -t-paitaa. Arvonta suoritetaan 10. toukokuuta 2017 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

rbot.fi löytyy myös sosiaalisesta mediasta eli Facebookista ja Twitteristä.

Käy ilmottautumassa beta-testiin: rbot.fi

Osallistu rbot.fi-uutiskeräimen kehityskeskusteluun TechBBS-foorumissa.

This site uses XenWord.
;