io-techin lukijayhteisön jokavuotinen piparkakkutalokilpailu on nyt käynnissä TechBBS-foorumilla vielä sunnuntai-iltaan saakka!

io-techin alkuhetkistä asti järjestetty ”piparkakkutalokisa” on ollut käynnissä TechBBS-foorumilla nyt jo toista viikkoa ja mukaan on saatu jo useita hauskoja ja näyttäviä teoksia, mutta halukkaat ehtivät vielä mukaan!

Kilpailuun voi osallistua TechBBS-foorumin kilpailuketjussa vuodenvaihteeseen asti ja kisatoiden pitää olla lisättynä kilpailuketjuun viimeistään 31.12.2023 klo 23:59. Voittaja ratkeaa äänestyksellä, jossa foorumin käyttäjät pääsevät äänestämään suosikkiaan viikon ajan osallistumisajan päätyttyä.

Jouluhengen mukaisesti jokaisen ei tarvitse olla ultimaattinen leipurimestari, joten jo pelkkä osallistuminen saattaa riittää, sillä osa palkinnoista arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken.

Kilpailuun on sponsoroitu tänä vuonna seuraavat palkinnot:

Katso lisätiedot kilpailusta foorumin puolelta seuraavan linkin takaa: TechBBS, Piparkakkutalokisa 2023

Muistutuksena lisäksi io-techin ja TechBBS:n nettipatakeräys jatkuu vielä vuodenvaihteen yli ja potissa on tällä hetkellä jo yli 15 000 euroa, ja ainakin SER-huutokaupan tuottojen myötä sinne on luvassa vielä mukava lisäsumma.

This site uses XenWord.
;