KFC Gaming on toteuttanut konsolin yhteistyössä Cooler Masterin, Intelin, Asuksen ja Seagaten kanssa, mutta mistään ei käy ilmi onko se tulossa myös oikeasti myyntiin.

Uutisoimme hiljattain Bud Lightin humoristisestakin näkemyksestä konsolista. Tällä kertaa konsolisotia aikoo pysäyttää friteeratusta kanasta tunnettu KFC eli Kentucky Fried Chicken.

KFC Gamingin alla julkaistu KFConsole on toteutettu yhteistyössä Cooler Masterin ja ruotsalaisen modaajan Timpelayn kanssa. Konsoli on muotoiltu KFC:n kanaämpäreitä muistuttavaksi ja se sisältää patentoidun Chicken Chamber -kammion, joka pitää kanansiivet lämpiminä pelin ajan. Chicken Chamber hyödyntää kuvauksen mukaan konsolin tuottamaa luonnostaan nousevaa ilmaa kanojen lämmitykseen.

Itse konsoliosuus perustuu nimellisesti Cooler Masterin NC100 -koteloon, mutta siitä taitaa todellisuudessa olla jäljellä vain Intel Nuc 9 Extreme Compute Element -minitietokone. Nuc-tietokone on asetettu suoraan Chicken Chamberin alapuolelle. Alimmaisena paketista löytyy puolestaan Asuksen erillisnäytönohjain, mutta valitettavasti kuvista ei käy ilmi sen tarkka malli. Tallennustilasta on vastuussa puolestaan Seagaten FireCuda- ja BarraCuda -SSD-asemat.

KFConsolen mainostetaan tukevan virtuaalilaseja, säteenseurantaa, 4K-pelaamista TV:stä ja hieman erikoisesti maksimissaan 240 FPS:n ja 240 Hz:n kuvaa. Valitettavasti mistään ei käy ilmi onko konsoli tulossa myös myyntiin ja jos on, onko kyse BL6:n tapaan yksittäiskappaleesta, vai isommastakin erästä.

Lähde: KFConsole @ Cooler Master

This site uses XenWord.
;