Vaikka Kingston säilytti oikeuden HyperX-nimeen muisteissa myydessään peliosastonsa HP:lle, ovat nyt julkaistut muistit selkeä merkki vanhan brändin hylkäämisestä myös muistien osalta.

Kingston myi alkuvuodesta HyperX-pelibrändinsä HP:lle. Vaikka kauppaan ei kuulunut HyperX-tuotteet Kingstonin ydinalueelta eli muistipuolelta, tullaan ne kaikesta päätellen hautaamaan hissukseen. Kesäkuun alussa yhtiö ilmoitti nimittäin tuovansa uuden Fury-pelibrändin täyttämään HyperX:n jäljiltä jäänyttä tyhjiötä ja nyt ensimmäiset uuden brändin alla julkaistut tuotteet ovat nimenomaan muisteja.

Ensimmäiset Fury-brändätyt tuotteet ovat yhtiön ydinalaa eli muistikampoja. Virallisesti yhtiö julkaisi vain Fury Renegade-, Beast- ja Impact -DDR4-muistit, mutta verkkosivuilta löytyy myös DDR3-versiot Beast- ja Impact-muisteista. Kaikki yhtiön Fury DDR4-muistit tukevat Intelin XMP-muistiprofiileja sekä AMD:n Ryzen-prosessoreita.

Lippulaivan uudessa mallistossa saa Fury Renegade -DDR4-muistit. Yhtiö nostaa muisteissa esiin niiden alumiiniset mustat lämmönlevittäjät ja sävy sävyyn piirilevyn sekä elinikäisen takuun. Muistit tulevat saataville 8, 16 ja 32 Gt:n kapasiteeteissa per kampa ja yksittäiskampojen lisäksi kahden (16, 32 ja 64 Gt), neljän (32, 64 ja 128 Gt) sekä kahdeksan muistikamman (128 Gt ja 256 Gt) kiteissä. Muistit tulevat saataville maksimissaan DDR4-4600-nopeudella RGB-valaistuksen kera tai DDR4-5333-nopeudella valottomana versiona.

Pykälää alempaa löytyvän Fury Beastin erikoisuus on suora tuki JEDECin DDR4-2666-nopeudelle, olettaen emolevyn BIOSin tukevan sitä. Useimmat etenkin nopeista muistikammoista asettuu vakiona DDR4-2133-nopeudelle. Beast-muistit tulevat saataville RGB-valaistuksen kera 8, 16 ja 32 Gt:n kapasiteeteissa, mutta valotonta versiota löytyy myös 4 Gt:n versiona. Valaistuksesta riippumatta muistit tulevat saataville maksimissaan DDR4-3733-nopeudella ja sinkkukampojen lisäksi kahden ja neljän kamman kitteinä.

Fury Impact on puolestaan kannettaviin ja minikokoonpanoihin suunnattu SO-DIMM-muistikampa. Se tukee automaattista ylikellotusta BIOSin nopeimmalle tuetulle taajuudelle, ellei käyttäjä ota itse käyttöön XMP-profiilia. Impact-muistit tulevat saataville 8, 16 ja 32 Gt:n kapasiteeteissa yhden tai kahden muistikamman paketteina ja muistit tukevat maksimissaan DDR4-3200-nopeutta.

Lähde: Lehdistötiedote

This site uses XenWord.
;