Lenovo on julkaissut juuri menossa olevilla MWC-messuilla uutuustuotteita varsin monipuolisesti eri osa-alueille katalogiaan. Mukana on niin työkäyttöön suunnattuja kannettavia kuin myös pelaamisen oheistarvikkeita.

Pelaajille valmistaja uudisti IdeaPad-sarjan pelikannettaviaan, jotka ovat saatavilla 15- ja 16-tuumaisina. IdeaPad Gaming 3i -nimeä kantavien koneiden sisällä suorituskyvystä huolehtii 12. sukupolven Intel Core -prosessorit ja IdeaPad Gaming 3 -kannettavien sisällä puolestaan AMD:n Ryzen 6000 -sarjan prosessorit. Näytönohjaimeksi kannettaviin on tarjolla NVIDIA GeForce RTX 3060, minkä lisäksi 3i-malleihin saataville tulee myös mallit Intelin uusilla Arc-näytönohjaimilla.

15-tuumaisella näytöllä Lenovo IdeaPad Gaming 3i:n ja 3:n hinnat alkavat 999 eurosta ja 16-tuumaisella näytöllä puolestaan 1099 eurosta. Myyntiin kannettavat tulevat toukokuusta alkaen, mutta osaa mallistosta on odotettava heinäkuuhun saakka.

Pelikannettavien lisäksi valmistaja esitteli myös uuden langattoman Legion M600s Qi -pelihiiren, jonka erikoisuutena toimii nimenkin vihjaama langaton Qi-lataus. Hiiri on siis mahdollista ladata vastaavalla langattomalla latausalustalla kuin monet puhelimetkin. Hiiri itsessään painaa 75 grammaa ja sisältää Pixart 3370 -sensorin, joka yltää korkeintaan 19 000 DPI:n tarkkuuteen.

Lenovo Legion M600s Qi:n myynti alkaa heinäkuussa 99,99 euron suositushintaan.

ThinkPad-mallistoaan Lenovo päivitti uudella X13s-mallilla, joka on valmistajan ensimmäinen ThinkPad Qualcommin Snapdragon-järjestelmäpiirillä. 13-tuumaisen kannettavan sisuksissa sykkii viime vuoden lopulla esitelty Snapdragon 8cx Gen 3 -järjestelmäpiiri ja käyttöjärjestelmänä toimii Windows 11 Pro. 1,06 kg painoisen kannettavan akun luvataan kestävän peräti 28 tuntia, minkä lisäksi Snapdragon-piiri tuo mukanaan myös kehittyneet langattomat yhteydet ja ThinkPad X13s:stä löytyykin tuki niin Wi-Fi 6E:lle kuin myös 5G-taajuuksille.

ThinkPad X13s:n myynti alkaa toukokuussa 1399 euron suositushintaan.

Näiden lisäksi valmistaja esitteli muun muassa uudet toisen sukupolven ThinkBook 14s Yogan ja neljännen sukupolven Thinkbook 13s:n sekä mukana kuljetettavaksi tarkoitetun USB-C-liitäntäisen 14-tuumaisen ThinkVision M14d-näytön. IdeaPad-mallistoon valmistajalta tuli pelikannettavien lisäksi muun muassa uusi 14-tuumainen IdeaPad Flex 5i Chromebook kosketusnäytöllä ja 12. sukupolven Core-prosessorilla sekä Windowsia ajava IdeaPad Duet 5 irrotettavalla näppäimistöllä.

Tarkemmin Lenovon uutuuksiin voi tutustua lähdelinkin takaa.

Lähde: Lenovo