The Verge -sivusto on julkaissut ensimmäisen viralliselta pressikuvalta vaikuttavan renderöinnin LG:n tulevasta G6-älypuhelimesta. Kuva paljastaa puhelimen yläpuoliskon etuviistosta kuvattuna.

Ensimmäisenä huomio kiinnittyy puhelimen erittäin kapeaan yläreunukseen, joka viittaa erittäin hyvään näytön ja ulkomittojen suhteeseen. The Vergen tietojen mukaan kyseinen suhdeluku tulisi olemaan jopa yli 90 % ja näytön alareunus on vain hieman yläpuolta leveämpi.

Viimeisimpien huhujen ja kuvavuotojen perusteella myös Samsung tulee käyttämään Galaxy S8 -huippumalleissaan ulkomittoihin nähden erittäin suurikokoisia näyttöjä, joten siitä saattaa olla tulossa tämän mallivuoden muotoilutrendi.

lg-g6-display-leak-2-240117

Toinen kuvassa huomion kiinnittävä yksityiskohta on näytön pyöristetyt kulmat, jotka ovat tutut mm. Xiaomi Mi MIX -mallista. Lisäksi kyseiset pyöristykset näkyivät myös LG:n aiemmin lähettämässä lehdistökutsussa esiintyneissä näytön ääriviivoissa. LG on jo aiemmin vahvistanut, että G6:ssa tullaan käyttämään uutta 18:9-kuvasuhteen 5,7-tuumaista QHD+-näyttöä.

The Vergen tietojen mukaan LG on luopunut huippumallissaan viime vuoden modulaarisesta rakenteesta ja laitteen ulkokuoret on valmistettu kokonaan metallista ja lasista. Lisäksi G6:sta kerrotaan löytyvän 3,5 mm kuulokeliitäntä ja vesisuojaus. Takakuoren muotoilun sanotaan muistuttavan viimevuotista G5-mallia.

LG G6:n julkaisu tapahtuu 26. helmikuuta MWC-tapahtuman yhteydessä Barcelonassa.

lg-g6-display-leak-3-270117

Päivitys 27.1.2017: Nyt myös korealainen underKG-sivusto on julkaissut kuvan G6:n yläosasta, mutta vain hieman eri suunnasta. Oikean kyljen puolelta otetussa kuvassa ei paljastu korttipaikan kelkkaa lukuun ottamatta juuri mitään muuta uutta.

Lähde: The Verge, underKG

This site uses XenWord.
;