Kesän Computex-messuilla esitellyt tuulettimet ovat infinity mirror -valaistuja ja Lian Lille tuttuun tapaan ketjutettavia, mutta TL LCD -mallin IPS-näyttö varastaa show'n.

Uutisoimme Computex-messujen yhteydessä Lian Lin esittelemistä tuoteuutuuksista, joihin kuuluivat muun muassa Uni Fan TL- ja TL LCD -tuuletinmallit. Nyt tuulettimet on julkaistu ja niiden huomionarvoisin ominaisuus lienee TL LCD -mallin keskiössä oleva LCD-näyttö, jossa on 1,6-tuumainen IPS-paneeli 400×400 pikselin resoluutiolla. Näyttö tukee GIF-, MP4-, JPG- ja PNG-formaatteja videoiden tai kuvien näyttämiseksi, mutta halutessaan sen voi myös määrittää näyttämään esimerkiksi prosessorin tai näytönohjaimen lämpötiloja tai käyttöasteita.

Molemmat tuuletinmallit ovat nestelaakeroituja ja tulevat saataville 120:n ja 140 mm:n kokoisina sekä mustana että valkoisena. Ne ovat myös valittavissa joko perinteisillä tai käännetyillä lavoilla, joita yhdessä tuulettimessa on yhdeksän. Lavat on valmistettu nestekidepolymeerista, mikä mahdollistaa lapojen pysymisen jämäkästi muodossaan myös suurissa kierrosnopeuksissa.

Lian Lin aiemmissakin tuulettimissa hyödynnetty ketjutusominaisuus liukulukituksella on mukana myös uudessa mallistossa helpottamassa kaapelinhallintaa. Näytöttömiä TL-tuulettimia voi yhdellä kaapelilla ketjuttaa toisiinsa jopa kymmenen, kun taas näytöllisiä TL LCD -tuulettimia voi ketjuttaa maksimissaan kolme peräkkäin yhdellä kaapelilla. Molemmissa tuuletinmalleissa on kahdella sivulla infinity mirror -valaistus, minkä lisäksi tuuletinten värinätyynyjä ympäröi säädettävä RGB-valaistus. Näitä voi säätää Lian Lin L-Connector-ohjelmistolla, joka mahdollistaa myös muun tuuletinhallinnan.

Uni Fan TL- ja TL LCD -tuulettimia löytyy listattuna jo Suomessakin, mutta tarkemmat saatavuudet eivät vielä ole tiedossa.

Lähde: Tuotesivut (Uni Fan TL & Uni Fan TL LCD)

This site uses XenWord.
;